Radisson Blu Limfjord Hotel

Hotellet

Radisson Blu Limfjord Hotel i Aalborg, som ligger tæt på lufthavnen og i midten af byen, er din indgang til alle eventyrerne i det nordlige Danmark. Vi befinder os kun 6 kilometer fra Aalborg Lufthavn og 750 m fra den nærmeste togstation, så du bruger mindre tid på at være på gennemrejse og mere tid på at være på sightseeing, slappe af og pleje kroppen, når du er på ferie i Aalborg. Lige uden for hotellet finder du i gåafstand alle de charmerende steder i Aalborg.
Historieinteresserede kan gå 3 minutter ned ad vejen til det Kongelige Toldkammer, et glimrende eksempel på romantisk dansk arkitektur fra 1902. Lige ved siden af Toldkammeret spiller et musikalsk springvand i sommermånederne musik af Händel, noget som alle børn sætter pris på.  

Efter en travl dag med at udforske byen er Brasserie Pascal lige stedet, hvor du kan slappe af og få energien tilbage. Vores brasserie på hotellet i Ålborg tilbyder lækre tapas, bøffer og salater. Du kan slappe helt af i vores bar og lounge, hvor du kan nyde et glas vin, mens du lytter til den smukke lyd af levende klavermusik.

Der er ingen grund til at komme ud af form, når du bor i Aalborg takket være vores fitnesscenter på stedet, som har alt det, der kræves til en udfordrende træning.

Booking: Ved booking skal du oplyse koden "Firefighter 2024" via mail: reservations.limfjord@radissonblu.com eller pr. tlf.: +45 9816 4333

Priser:  Enkeltværelse  1.125 kr. pr. dag 
  Dobbeltværelse  1.300 kr. pr. dag 
  Tre sengs værelse  1.550 kr. pr. dag
  Fir-sengs værelse 1.800 kr. pr. dag

* priserne er inkl. morgenmad

Hjemmeside:
https://www.radissonblu.com/da/hotel-aalborg

 

FØLG os og bliv opdateret

 OP