Sociale events

Sociale arrangementer

I tråd med traditionen for World Firefighters Games vil Aalborg tilbyde et spændende socialt og kulturelt program, som vil gøre det muligt for dig som deltager at mødes og hygge dig med dine kollegaer – andre brandmænd fra hele verden.

Du vil kunne deltage i:

  • Åbningsceremoni - For deltagere og offentligheden - gratis
  • Velkomstmiddag - Deltagelse mod køb af billet
  • Next Host Night - kun for deltagere - gratis
  • Afslutningsceremoni - Kun for deltagere - gratis 

Velkomstmiddag

 

Velkomstmiddagen afholdes i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Aalborg Kongres og Kultur Center er et såkaldt multicenter for musik, teater, messer, udstillinger, møder og store konferencer. Centret er et af Skandinaviens største udbydere af kultur- og fritidsarrangementer med over 100 årlige teater- og musikforestillinger med både nationale og internationale stjerner.

Aalborg Kongres og Kultur Center alle faciliteter nødvendige for at huse større selskaber. Centrets 7.000 m2 omfatter Aalborghallen og Europahallen, foyer og første sal, og giver derfor mange muligheder for en middag af højstandard.

Restaurant Mest står for al forplejning i huset, og de har i løbet af årene givet centrets gæster en kulinariske oplevelser i forbindelse med mange kulturelle arrangementer, kongresser, messer og møder.

Deltagelse i velkomstmiddagen vil koste 700 kr. person og inkluderer en tre-retters middag med lokale råvarer, fri bar (øl/vin/vand) og selvfølgelig underholdning hele aftenen.

Du kan købe din billet via tilmeldingen.

Next Host Night

Dette er en aften, hvor værtsbyen for The World Firefighters Games 2026 præsenteres, og i forlængelse heraf inviteres deltagerne til en aften med mad og underholdning fra værtsnationen.

Arrangementet afholdes i Games Village.

Flere oplysninger følger.

Games Village

Games Village vil blive etableret ved Aalborg Havnefront og tæt på mange af sportsaktiviteterne. Games Village vil summe med aktiviteter i hele arrangementsperioden. Dette vil omfatte underholdning hver dag med forskellige typer musik og der vil være mulighed for køb af mad og drikke.

Koncerter vil være gratis og vil samtidig også være åbne for Aalborgs borgere.

Åbnings- og afslutningsceremoni

Flere oplysninger følger.

FØLG os og bliv opdateret

 OP